Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Yhteystiedot

014 333 911
myynti@yopuuyhtio.fi

Yöpuu Yhtiö Oy
Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä Finland

Yritys- ja ryhmämyynti

Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti. Yrityspalveluista saatte käyttöönne oman yhteyshenkilön sekä koko tiimimme monipuolisen ammattitaidon tilaisuuksienne onnistumisen takeiksi.

Jätä meille viesti:

Palveluksessanne!

Laadukkaimman palvelun takaamiseksi yritysasakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme. Sähköpostimme ovat muodossa etunimi.sukunimi@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen

Toimitusjohtaja

Saara Raivio

Myyntipäällikkö
+358 (0)44 427 0001

Henna Kontio

Myyntikoordinaattori
+358 (0)44 427 0331

Julius Jahkola

Myyntikoordinaattori
+358 (0)44 427 0252