Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tarjouspyyntö

Anna meidän auttaa! Täytä tilaisuuttasi koskevat tiedot ja toiveet alla olevalle suunnittelulomakkeellemme. Näin pääset kattavimmin vertailemaan tarjoamiamme vaihtoehtoja sekä lähettämään tarkemman tarjouspyynnön tilaisuuttasi tai tapahtumaasi koskien.

1. Ajankohta ja osallistujamäärä

Syötä tilaisuutesi ajankohta ja mahdollisimman tarkka arvio osallistujien määrästä.

2. Tilaisuuden luonne

3. Soveltuvat tilat

Valitse ensisijainen tilatoiveesi osallistujamäärän perusteella mahdollisista vaihtoehdoista.

4. Pöytäjärjestyksen valitseminen

Valitse toivomasi pöytäjärjestys, jonka pyrimme järjestämään tilan puitteissa.

5. Tarjoilut

6. Majoitustarpeet

Täytä alle, montako huonetta tilaisuuden osallistujien majoittumisiin tarvitaan. Majoitusta voidaan järjestää Hotelli Versossa ja Hotelli Yöpuussa varaustilanteen ja toiveiden mukaan. Jos tilaisuuteen ei liity majoitustarvetta, jätä kentät tyhjiksi.

7. Muut toiveet ja yhteydenottotapa

VALINTANNE

Alla koosteena tilaisuutta koskevat valintanne ja toiveenne. Lähettäessänne tiedot saatte lisäksi koosteen sähköpostiinne.

Ajankohta ja osallistujamäärä

Päivämäärä:

24.6.2042

Kesto:

15:00 - 22:00

Osallistujamäärä:

45

Tilaisuuden luonne

Tila

Pöytäjärjestely

Tarjoilut

Majoitus

Muut