Avoimet  työpaikat

Yöpuu Yhtiö Oy:n (Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Hotelli Verso ja Verso Baari & Keittiö) kasvava liiketoiminta vaatii lisää huippuosaajia!

Uuden Jyväskylän Kirkkopuistoon kesällä avattavan ravintolan myötä yhtiössämme on tarjolla erilaisia työpaikkoja eri ravintoloissamme ja hotelleissamme.

Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelualtis, aito ja iloinen henkilökuntamme on sitoutunutta ja innostunutta. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja tuotteistamme ja panostamme vahvasti henkilökunnan koulutukseen.

Etsimme nyt reilun 80 ihmisen työyhteisöömme itsensä likoon laittavia, jo kokemusta omaavia ravintola-alan ammattilaisia ja motivoituneita uransa alussa olevia työntekijöitä.

 

Yhteystiedot

Mitä paikkaa haet? (voit valita useamman)

Kirkkopuistoon kesällä avattavaan ravintolaan

Verson ravintolapalveluihin

Pöllöwaariin

Hotelli Versoon

Koulutus

Tutkintonimike, koulutustaso, koulutuksen suorittamispaikka, pääaine tai erikoistumisalue, tutkinnon suorittamispäivä tai arvioituu valmistusmisaika. Muu alaan liittyvä koulutus, mikä?

Työkokemus vastaanvanlaisissa työtehtävissä

Työnantajan nimi, työtehtävien kuvaus, työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä ja työkokemuksesi vastaavanlaisissa työtehtävissä yhteensä.

Muu osaaminen

Onko sinulla esimieskokemusta? Mitä muita työtehtävissä hyödylliseksi kokemia taitoja sinulla on?

Liitä ansioluettelo pdf-muodossa

Muut tiedot

Kerro meille, milloin olet valmis aloittamaan, nykyisen työpaikkasi irtisanomisaika, palkkatoive ja miksi kiinnostuit Yöpuu Yhtiöstä työnantajana. Kuvaile myös itseäsi ja ammatillista osaamistasi lyhyesti. Voit myös jättää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.