Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Yöpuu Yhtiö työnantajana

Yöpuu Yhtiöllä on pitkät juuret Jyväskylässä

Boutique Hotelli Yöpuun arvokkaat puitteet ovat seisseet paikallaan jo vuodesta 1928. Uusi matka alkoi vuonna 2006, kun nykyinen yrittäjäperhe otti hotellin hoivaansa ja vuosien saatolla laajensi myös urbaaniin Hotelli Versoon sekä viimeisimpänä Kirkkopuiston Bistroon Jyväskylän sydämessä.

Avoimet työpaikat

Me halusimme muotoilla uudelleen erinomaisen asiakaskokemuksen

Yöpuu Yhtiö lähti ennakkoluulottomasti hakemaan uusia keinoja ainutlaatuisen asiakaspalvelukokemuksen rakentamiseen. Halusimme katsoa, millaista osaamista yhdistelemällä voidaan synnyttää erinomainen asiakaskokemus. Millaisia asiakaselämyksiä voidaan tarjota asiakkaille, jos asiakaspalveluosaamiseen yhdistetään esimerkiksi esteettistä ajattelua, kaupallista näkemystä tai digitaalisen markkinoinnin osaamista?

Kulttuurimme on raikas

Raikas kulttuuri koostuu innostuneista ja huomaavaisista persoonista, joille asiakkaan palveleminen ja ilahduttaminen ovat kaiken keskiössä. Yrittäjät ovat vahvasti päivittäisessä toiminnassa, ja jokaisella työntekijällä on ääni, joka tulee kuulluksi.

Tunne ja kokemus

Yöpuulaisena sinulla on pilkettä silmäkulmassa, taskussa elämänkokemusta sekä uskallusta kohdata ihminen ihmisenä. Kykenet joustavasti toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa ja tuot persoonallasi oman, uniikin makuvivahteesi Yöpuun asiakaslähtöiseen tapaan toimia.

Merkityksellistä työtä

Työmme on tuottanut tulosta. Yöpuu Yhtiön hotellit ja ravintolat ovat Jyväskylän parhaimmiksi todistettuja ja tunnettuja kiistämättömästä laadusta – sekä visuaalisesti tyrmäävistä puitteistaan. Mutta matkamme jatkuu edelleen. 

Poikkeuksellisen ajan keskelläkin haluamme pitää kiinni elämyksellisyydestä, palvelun tasosta ja nautiskelusta” yrittäjä Katriina Pilppula kertoo.

Kehitymme yhdessä

Me haluamme tarjota sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille syyn tulla Jyväskylään ja valita meidät. Me innovoimme uusia palveluita ja tuotteita, laajennamme nykyisiä makuelämyksiä ja varmistamme, että tarjottava elämys alkaa tulevaisuudessa jo asiakkaan suunnitellessa matkaa ja varatessa palvelua.

Avoimet työpaikat