Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Hotelli Yöpuu  |  Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä  |  014333900 |  info@hotelliyopuu.fi

Yöpuu hotelli logo

SE KAUPUNGIN PARAS HOTELLI

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotelli Yöpuu on vieraillemme kotoisa kulttuurikokemus yksilöllisillä huoneilla ja huomioivalla palvelulla. Laadukas aamiainen, Ravintola Pöllöwaarin makumatkat ja persoonallinen viinibaarimme täydentävät hotelliyöpymisen rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi.

www.hotelliyopuu.fi


 

Mikä erottaa yöpuun muista?

Yöpuu hotelli glamour huone

26 uniikkia huonetta

Boutique Hotelli Yöpuussa vietät hotelliyön, jollaista et muualta löydä. Jokainen 26 huoneestamme on uniikki ja erilainen. Hotellissamme on kaksi sviittiä, 13 kahden hengen huonetta ja 11 yhden hengen huonetta.

Pääsky kabinetti

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Viinin kaato

Edustava ravintola

Edustaviin yritystapaamisiin suosittelemme Ravintola Pöllöwaarin menukokonaisuuksia ennakkoon valituilla illallismenulla ja sommelierimme laatimalla ruokalajikohtaisella viinipaketilla.

TILAT TOIVEIDESI MUKAAN

Yöpuu Yhtiöiden muunneltavat tilat ja yksilöllinen palvelu tarjoavat upeat puitteet kaikkiin tapahtumiisi.

Yöpuun kokoustila 1 (25 hlöä)
Yöpuun kokoustila 2 (8 hlöä)
Yöpuun Arola-kabinetti (14 hlöä)
Pöllöwaarin klassinen ravintolasali (max. 36 hlö)
Yöpuun Pääsky-kabinetti (10 hlöä)

YKSILÖLLISINTÄ PALVELUA, JUURI SINUN TARPEISIISI

Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö