Hotelli Verso  |  Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä  |  puh. (014) 333 999  |  info@hotelliverso.fi

Hotelli Verso logo

HOTELLI VERSO ON SUOMEN ENSIMMÄINEN URBAANIHOTELLI JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA


Hotelli Verso on luotettava kumppani yrityksille. Järjestämme kokoukset, työhyvinvointitapahtumat ja muut tilaisuudet yksilöllisesti vieraidemme tarpeet huomioiden upeissa tiloissa keskellä Jyväskylää. Kokous- ja juhlatiloja löytyy aina pienistä kabineteista suureen juhlatilaan, jonne voi mahtua jopa 320 henkilöä. Keskustahotellissamme järjestämme majoitukset, tarjoilut, kokoukset ja juhlat juuri kuten haluatte.

www.hotelliverso.fi


 

Mikä erottaa Verson muista?

Kerkkä aulabaari

Toimivat JUHLATILAT

Keskeinen sijainti, toimivat tilat ja kokousvälineet sekä yksilöllinen, aidosti vieraidemme tarpeet huomioiva palvelu ovat avaimet onnistuneiden juhlien ja muiden yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Kerkkä

KOKOUSPALVELUT

Uusi, moderni ja muokattava kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet 10–200 hengen tilaisuuksiin. Kokousvälineet ja -tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan.

KESKUSTAHOTELLI

Hotellimme sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua. Jyväskylän monipuoliset ostospaikat, kiinnostavat kulttuurikohteet ja vilkas yöelämä ovat ulottuvillasi heti astuessasi ovestamme ulos. 

TILAT TOIVEIDESI MUKAAN

Yöpuu Yhtiöiden muunneltavat tilat ja yksilöllinen palvelu tarjoavat upeat puitteet kaikkiin tapahtumiisi.

Verson kokoustila 3 (60 hlöä)
Verson kokoustila 2 (24 hlöä)
Verson kokoustila 1 (12 hlöä)
Verson Kerkkä (200 hlöä)
Verson kokoustila 4 (25 hlöä)
Verson Silmu (120 hlöä)
VERSON KOKOUSTILA 5 (25 HLÖÄ)

YKSILÖLLISINTÄ PALVELUA, JUURI SINUN TARPEISIISI

Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö