Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Ravintola Pöllöwaari  |  Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä  |  014333900  |  info@hotelliyopuu.fi

Pöllöwaari logo

Huipputasokas ravintola Pöllöwaari

Olipa kyse yritystilaisuudesta, konferenssista, häistä, ristiäisistä, ylioppilasjuhlista, karonkasta tai mistä tahansa, Pöllöwaari on paikka, kun etsit yksilöllistä juhlapaikkaa ja arvostat korkeatasoista ruokaa ja palvelua. Juhlan tai yritystilaisuutesi onnistumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme ja kansainväliset yritysvieraasi majoitat Pöllöwaarin yhteydessä olevaan upeaan boutique hotelli Yöpuuhun. Kerro meille toiveesi, niin järjestetään ikimuistoinen tilaisuus yhdessä.

www.ravintolapollowaari.fi


 

MIkä erottaa Pöllöwaarin muista?

Viinipiha

hurmaava Viinipiha

Nautinnollinen kesäaamiainen, lounas, lasillinen, raikas cocktail, illallinen – koe ne kaikki vehreällä Viinipihallamme ja nauti palvelustamme.

Ravintola Pöllöwaari

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Ravintola Pöllöwaari

Ainutlaatuinen menu

Ravintola Pöllöwaarin uniikit, sesonkeja noudattelevat menut uusiutuvat täysin kahden kuukauden välein. Räätälöimme myös vieraillesi unohtumattoman makuelämyksen kokous- ja juhlapalveluidemme kautta.

Varattavat tilamme

Ravintola Pöllöwaarin ja hotelli Yöpuun tilat sopivat niin intensiivisiin kokouksiin kuin tunnelmallisiin juhltatilaisuuksiin. Tilamme on muokattavissa tarpeidenne mukaan.

 

Pöllöwaarin klassinen ravintolasali (max. 36 hlö)
Tammikuussa 2022 uusittu ravintolasali
Yöpuun Arola-kabinetti (14 hlöä)
Yöpuun Pääsky-kabinetti (10 hlöä)
Yöpuun kokoustila 2 (8 hlöä)
Yöpuun kokoustila 1 (25 hlöä)

YKSILÖLLISINTÄ PALVELUA, JUURI SINUN TARPEISIISI

Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö