Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

YÖPUU YHTIÖN STRATEGIA JA ARVOT

Yöpuu Yhtiö on niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kokemuksella mitattuna arvostetuin hotelli- ja ravintola-alan toimija Keski-Suomessa. 

MISSIO

Miksi olemme olemassa? Mikä on tehtävämme?

Tehtävänämme on luoda elämyksellisiä kokemuksia ja ilahduttaa asiakasta jokaisessa kohtaamisessa niin, että hän lähtee meiltä paremmalla mielellä kuin oli tullessaan.

VISIO

Miksi olemme olemassa? Mikä on tehtävämme?

Me muutumme hotelli- ja ravintola-alan toimijasta Suomen houkuttelevimmaksi ruokamatkailukohteeksi, joka tarjoaa asiakkaille syitä tulla Jyväskylään ja valita meidät.

Yöpuu Yhtiön yrityskulttuuri pohjautuu arvoihimme:

OLE AMMATTIMAINEN

Olemme olemassa asiakasta varten. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Vaali siksi laatua, opi joka päivä ja puutu heti epäkohtiin.

OLE INHIMILLINEN

Ole oma itsesi ja anna tilaa erilaisille persoonille. Tee työtä ilon kautta ja vaali omaa ja muiden motivaatiota.

LUO LUOTTAMUSTA

Luota ja ole luottamuksen arvoinen. Rakenna yhteistyötä ja jaa tietoa avoimesti parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Pyydä apua ja auta muita, jotta onnistumme joka päivä.

 

Ota yhteyttä

Jätä meille vähintään yhteystietosi ja myyntitiimimme ottaa teihin pian yhteyttä.

Palveluksessanne!

Laadukkaimman palvelun takaamiseksi yritysasakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme. 

Soita 014 333 911
Lähetä postia myynti@yopuuyhtio.fi
Tai etunimi.sukunimi@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen

Toimitusjohtaja