Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Pe 13.10. ja la 14.10. Pöllöwaarissa vierailevat maineikkaan, kolme kertaa Suomen parhaaksi baariksi valitun helsinkiläisen Runarin baarimestarit Juri Kautto ja Joona Muittari. Jyväskyläläislähtöisellä Jurilla on keittiömestarimme Rikun kanssa ystävyyttä takana jo yli 10 vuotta ja aina tavatessa herrat ovat nauttineet hedonistien elämästä syöden ja juoden, uusia kokemuksia janoten. Ja näitä uusia kokemuksia haluamme tietysti tarjota myös teille rakkaat vieraamme!
Tule nauttimaan Pöllöwaariin elämyksellinen viikonloppu Rikun suunnitteleman menun ja niille sovitettujen laadukkaiden ja innovatiivisten cocktailien parissa. Yhteistyökumppanina viikonloppuna toimii Viiniposti ja Interbrands. jonka edustamista tuotemerkeistä ovat cocktaileissa esillä mm. Kyrö Distillery ja Hennessy.
Kuhaa ”crudo”, viidakkokurkkua, piparjuuri-creme fraichea, inkivääri-soijakastiketta ja ryppylimetinlehtiöljyä
Belvedere Forest, omena, salvia
Won ton tartaletti, mustapippuri-smetanaa, ponzu marinoitua jokiravunpyrstöä, kirjolohenmätiä ja punakaali-tapiokaa
&
Pöllöwaarin ”lobster roll”
Kyrö Napue, kurpitsa, miso, kaneli
Sorsankoipi-gruyèrekroketti, palsternakkapyreetä ja vin jaune-lintulientä
Kyrö Rye, ruskea voi, kantarelli
Hirven sisäfileetä, maa-artisokkapyreetä, grillattua myskikurpitsaa, pinjansiemen-gremolataa ja tummaa sherrykastiketta
Hennessy VS, päärynä, manteli
Maitosuklaa-crème brûleé, hapankirsikka-luumukompottia, sitrus-tapiokaa ja basilikalla maustettua marenkia
Kyrö Dairy Cream, kirsikka, tonkapapu
Tarvittaessa voimme toteuttaa menun laktoosittomana ja gluteenittomana pienillä muutoksilla, valitettavasti muita erityisruokavalioita emme pysty toteuttamaan.
Menu on tarjolla perjantaina klo 18 alkaen ja lauantaina klo 17 alkaen. Tervetuloa! Varaa pöytäsi tästä.
Saman katon alla sijaitsevassa Boutique Hotel Yöpuussa nautit illallisen jälkeen makoiset yöunet. Voit myös varata viikonlopun menun sisältävän Gastro-hotellipaketin, à 180,00 hlö 2 HH. Halutessaan huonetyypin voi korottaa lisämaksusta:SUPERIOR +30 €/yö ja SUITE +50 €/yö.
Voit varata Gastro -paketin myös yksin matkustaessasi hintaan alk. 190 €. Hotelliyö ja hotellipaketit sisältävät maankuulun aamiaisen, tervetulolasilliset hotelliin saapuessanne ja tunnin etukäteen varattavan saunavuoron sekä kylpytakit ja tossut.
Aloita uusivuosi tyylikkäästi ja vietä juhlaviikonloppu Hotelli Versossa!
Lue lisääValikoimassa on seitsemän upeaa lahjakorttitarjousta!
Lue lisääPohditko mitä viiniä tarjota jouluruokien kanssa? Sommelierimme Ullan järjestämässä tastingissä pääset maistamaan jouluherkuille sopivia viinejä!
Lue lisääHotelli Verson ja Verso Baari & Keittiön poikkeukselliset aukioloajat joulun ajalle
Lue lisääTunnelmoi joulua kanssamme herkullisella joululounaalla!
Lue lisääUudenvuodenaaton su 31.12. illalliskattaukset klo 16:30 ja klo 19:30
Lue lisääTunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.
Lue lisääSurun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.
Lue lisää