Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Ajankohtaista


Perheomisteisen Yöpuu Yhtiö Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.1.2024 alkaen nimitetty Aino Pärnänen. Aino jatkaa perheyrityksen toimintaa sukupolvenvaihdossuunnitelman mukaisesti.

Aino on suorittanut kaksiosaisen Hospitality Management-tutkinnon (Bachelor of Arts, Bachelor of Science) Saksassa ja Yhdysvalloissa. Tutkintoon sisältyi myös pitkä harjoittelujakso Swissôtellin markkinoinnissa.

Aino aloittI virallisesti yhtiön palveluksessa 2018 myyntipäällikkönä. Yöpuu Yhtiön ollessa vahvasti perheyritys, on lähes jokaisen hotellin ja ravintolan eri osastot tulleet jo pienestä pitäen tutuksi: kerroshoito, ravintolan eri tehtävät, vastaanotossa työskentely, myynnin avustaminen ja myöhempi johtaminen. Viimeisimpänä Aino on toiminut liiketoimintajohtajana vastaten yhtiön operatiivisesta toiminnasta. Aino edustaa perheyhtiön toista sukupolvea.

Yöpuu Yhtiön historia alkoi vuonna 2006, kun Katriina Pilppula aloitti toimitusjohtajana Yöpuu-Pöllöwaarin oston yhteydessä. Nykyinen toimitusjohtaja Ari Pärnänen aloitti tehtävässään 2014 ja jatkaa nyt yrittäjyyden lisäksi yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Katriina jatkaa nykyisissä tehtävissään ensisijaisesti yrittäjänä, ja vastaa yli 100 hengen HR-toiminnoista yhtiössä.

Yöpuu Yhtiö Oy tarjoaa Jyväskylän korkealaatuisimpia majoitus- ravintola- kokous- ja juhlapalveluja. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi hotellia ja kolme ravintolaa: 154 hotellihuonetta, 12 kokous- ja juhlatilaa suurimmillaan lähes 200 hengelle, noin 500 ravintolapaikkaa ja tilaussaunan. Yöpuu Yhtiön kaikki toiminnot Hotelli Verso, Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Verso Baari ja Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto, sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa parhailla liikepaikoilla.


Lisätietoja:

Ari Pärnänen
0400 5444 468, ari.parnanen@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen
044 4270 253, aino.parnanen@yopuuyhtio.fi

Tommasi WIne Maker-ilallinen Versossa keskiviikkona 23.10.2024

Tommasin wine maker-illallisella nautit upean neljän ruokalajin menun tilan viinien kera. Luvassa on laaja kattaus tilan viinejä, Amaronea unohtamatta!

Lue lisää

Bistron terassi palvelee kesällä 2024

Terassimme avataan kesän ajan päivittäin, mikäli keli vain sallii!

Lue lisää

Piemonte-ilta Borgogno & Figlin seurassa

Aloita syyslomasi herkuttelemalla! Tule viettämään hauska ilta Piemonten vanhimman viinitilan Borgogne & Figlin seurassa ja nauttimaan upea illallinen tilan viinien kera!

Lue lisää

Trillby & Chadwick - cocktailbaarivierailu Pöllöwaarissa 27.9.2024

Pöllöwaarin Vehmas-sali muuntautuu 27.9. salakapakaksi, kun saamme vieraaksemme helsinkiläisen cocktailbaarin Trillby & Chadwickin.

Lue lisää

Lähiolutta ja lähiruokaa Versossa 13.9.2024 klo 18 alkaen

Korpilahtelainen YMIS-panimo saapuu Verso Baari & Keittiöön 13.9. Luvassa on hauskoja tarinoita ja neljän ruokalajin illallinen panimon oluisiin sovitettuna!

Lue lisää

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 1.11.2024

Versossa nautit huikean kattauksen samppanjoita laseittan yhdessä jazzin sulosävelien kanssa.

Lue lisää

Bistron kesäkauden päätöskekkerit la 10.8.

Bistro Kirkkopuiston viralliset kesäkauden päättäjäiset

Lue lisää

Lauantailounasta Bistro Kirkkopuistossa

Lauantaisin lohikeittoa ja vuohenjuustosalaattia saatavilla jo kello 11 alkaen!

Lue lisää

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

Lue lisää

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.

Lue lisää

Yöpuu Yhtiön lisäpalvelut

Personoi tilaisuutesi erilaisin lisäpalveluin!

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää