Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Ajankohtaista


9.1.2024

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Perheomisteisen Yöpuu Yhtiö Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.1.2024 alkaen nimitetty Aino Pärnänen. Aino jatkaa perheyrityksen toimintaa sukupolvenvaihdossuunnitelman mukaisesti.

Aino on suorittanut kaksiosaisen Hospitality Management-tutkinnon (Bachelor of Arts, Bachelor of Science) Saksassa ja Yhdysvalloissa. Tutkintoon sisältyi myös pitkä harjoittelujakso Swissôtellin markkinoinnissa.

Aino aloittI virallisesti yhtiön palveluksessa 2018 myyntipäällikkönä. Yöpuu Yhtiön ollessa vahvasti perheyritys, on lähes jokaisen hotellin ja ravintolan eri osastot tulleet jo pienestä pitäen tutuksi: kerroshoito, ravintolan eri tehtävät, vastaanotossa työskentely, myynnin avustaminen ja myöhempi johtaminen. Viimeisimpänä Aino on toiminut liiketoimintajohtajana vastaten yhtiön operatiivisesta toiminnasta. Aino edustaa perheyhtiön toista sukupolvea.

Yöpuu Yhtiön historia alkoi vuonna 2006, kun Katriina Pilppula aloitti toimitusjohtajana Yöpuu-Pöllöwaarin oston yhteydessä. Nykyinen toimitusjohtaja Ari Pärnänen aloitti tehtävässään 2014 ja jatkaa nyt yrittäjyyden lisäksi yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Katriina jatkaa nykyisissä tehtävissään ensisijaisesti yrittäjänä, ja vastaa yli 100 hengen HR-toiminnoista yhtiössä.

Yöpuu Yhtiö Oy tarjoaa Jyväskylän korkealaatuisimpia majoitus- ravintola- kokous- ja juhlapalveluja. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi hotellia ja kolme ravintolaa: 154 hotellihuonetta, 12 kokous- ja juhlatilaa suurimmillaan lähes 200 hengelle, noin 500 ravintolapaikkaa ja tilaussaunan. Yöpuu Yhtiön kaikki toiminnot Hotelli Verso, Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Verso Baari ja Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto, sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa parhailla liikepaikoilla.


Lisätietoja:

Ari Pärnänen
0400 5444 468, ari.parnanen@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen
044 4270 253, aino.parnanen@yopuuyhtio.fi

Bistro Kirkkopuiston pääsiäisen 2024 poikkeusaukioloajat

Normaaleista aukioloajoista poikkeuksia 28.3.-1.4. välillä

Lue lisää

Bistro palvelee vappuna 2024

Palvelemme vappuaattona 30.4. ja vappupäivänä 1.5.

Lue lisää

Kupliva viikonloppu Pöllöwaarissa 15. - 16.3.2024

Tervetuloa herkuttelemaan Pöllöwaariin teemamenusta, jossa samppanjat ovat pääosassa!

Lue lisää

BISTRON SMÖRREBRÖD-PÄIVÄT

Bistro Kirkkopuistossa herkutellaan smörrebrödeillä vuoden 2024 alkupuolella!

Lue lisää

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

Lue lisää

BISTRO KIRKKOPUISTON SAUNAPAKETTI

Bistrossa löylytellään nyt tarjoushintaan!

Lue lisää

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.

Lue lisää

Yöpuu Yhtiön lisäpalvelut

Personoi tilaisuutesi erilaisin lisäpalveluin!

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää