Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Ajankohtaista
Missä: Hotelli Verso, kakkoskerroksen tapahtumatila Kerkkä, Kauppakatu 35
Milloin: perjantaina 21.3.2025 klo 18.00 alkaen
Mitä luvassa: Upea, neljän ruokalajin tapahtumarikas illallinen juomineen - Yöpuu Yhtiön ravintoloiden parasta osaamista!
Keittiöpäällikkö Jukka Kyllönen ja jokaisen ravintolamme keittiömestari ovat arvalla valinneet, kuka saa suunnitella minkäkin ruokalajin. Jokainen suunnittelee parhaan mahdollisen annoksen, niin, että yhdessä ruuat muodostuvat ehjän, herkullisen kokonaisuuden.
Annokset nostetaan osin lavalla edessäsi, josta striimaamme kuvaa tapahtumatilan näytöille, että myös pienet yksityiskohdat näkyvät myös kauempana istuville.
Tulemme esittelemeen keittiömestareiden taustoja illan aikana. Lisäksi pääset pisteyttämään jokaisen annoksen kouluarvosana-asteikolla 4 -10. Ja arvaamaan, kuka keittiömestari on minkäkin annoksen takana.
Pisteidenlaskun aikana Verson Visasta tuttu Magnus Mali pitää ruoka-juoma-aiheisen visan, jossa luonnollisesti on palkintoja kolmelle parhaalle tietäjälle..
Mistä hankin liput tapahtumaan? Liput tapahtumaan hankit verkkokaupastamme ja samalla vahvistat myös osallistumisesi iltaan. Illanvieton hinta on 99,00 / hlö. sisältäen neljän ruokalajin illallisen, ruuille sovitettuine ruokajuomineen. Menu on kokonaisuudessaan laktoositon. Etukäteen pyydettäessä se voidaan valmistaa gluteiinittomana. Muita erikoisruokavalioita emme valitettavasti voi tilaisuuden luonteen vuoksi toteuttaa.
Menu
Ruokalaji 1.
Miedosti savustettua nieriää, riisiviini-hollandaisea, pikkelöityä retisiiä ja -shalottisipulia, ponzu-tapiokahelmiä ja puikulaperunasipsejä "salt & vinegar"
Ruokalaji 2.
Härkätartaria, lehtipersiljamajoneesia, friteerattua selleriä, pikkelöityä kurkkua ja sinapinsiemeniä
Ruokalaji 3.
Yrttigratinoitua karitsan entrecôtea "mie de pain", portviinikastiketta, palsternakkaa, savoijinkaalia ja perunakroketti
Ruokalaji 4.
Viola-tuorejuustobavaroise, lakkaa, ruiscrumblea, kinuskikeksiä ja kuningatarsorbettia
Hemmottele ystävää tai mielitiettyä yhteisellä herkkuhetkellä!
Lue lisääTartu tarjoukseen ja pakene arjen keskeltä majoituspakettiemme hemmoteltaviksi!
Lue lisääVappuuaattona nautitaan portugalilaisen Soalheiro viinitalon viineistä ja niille sovitetuista ruuista
Lue lisääBistrossa maistellaan viinejä Bistron Viini-iltapäivissä yhtiömme sommelierin Ulla Häkkisen johdolla! Helmikuussa teemana australialaiset punaiset
Lue lisääPöllöwaarin vappulounaalla maistuvat keväisistä raaka-aineista tehdyt herkut.
Lue lisääNauti Yöpuu-Pöllöwaarissa äitienpäivän spesiaaliaamiasesta! tai tule pöytiin tarjoillulle lounaalle!
Lue lisääTule juhlistamaan naistenpäivää samppanjabrunssille!
Lue lisääViihdy Verso Baarissa maistellen persoonallisia kuohuvia hyvästä musiikista nauttien perjantaina 4.4. klo 17 alkaen
Lue lisääPakkaamme vitriinituotteita myös mukaan otettavaksi!
Lue lisääSeniorialennus -10% lounaasta ma-pe klo 13-14 välillä ja à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.
Lue lisääSurun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.
Lue lisää