Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Ajankohtaista


Sinulle, joka rakastat samppanjaa!

Maaliskuun 15. - 16. perjantaista lauantaihin Pöllöwaarissa on kupliva teemaviikonloppu. Luvassa on herkullinen kattaus samppanjoita yhdessä niille sovitetun kuuden ruokalajin menun kera.

Menu on tarjolla Pöllöwaarissa perjantaina klo 18 alkaen ja lauantaina klo 16 alkaen. 
Pöytävarauksen voit tehdä TÄSTÄ.

Menu 82,00 /hlö

Juomapaketti 82,00 /hlö
mukana on viisi äärimmäisen upeaa samppanjaa ja yksi makea, kupliva jälkiruokaviini

Samppanjat ovat saatavissa erikseen myös laseittain ja pulloittain. Tarkemmat tiedot samppanjoista näet alta.

MENU

Amuse Bouche -Keittiön tervehdys. Suosittelemme sen kera upeaa talon samppanjaamme Billecart-Salmon Brut Reserveä, à 14,50 / 12 cl, jonka tarjoilemme magnum-pullosta

SIIKACRUDO
miedosti kypsennettyä talviomenaa, suola-sitruunaa ja inkivääri-porkkanalientä.

WON TON TARTALETTI
paahdettu voi-majoneesia, pikkelöityä keltajuurta, graavattua keltuaista ja kuivattua ruohosipulia.

TARTAR LEHTOLAN TILAN LIMOUSINE-HÄRÄSTÄ
sardellimajoneesia, sydänsalaattia, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja raastettua pecorinoa.

Välisorbetti

PAISTETTUA KAMPASIMPUKKAA
paahdettu maa-artisokkapyreetä, miso-hollandaisea ja pikkelöityä sipulia.

VASIKAN SISÄFILEETÄ JA GRILLATTUA – YLIKYPSÄÄ VASIKANPOSKEA
voissa paistettua mustajuurta, hiillostettu purjosipulivaahtoa ja tummaa vin jaune-kastiketta.

DULCEY-SUKLAAPANNACOTTAA
metsämansikka-hapankirsikka-pitaija-ananaskirsikkakompottia, ruusufluidia ja paahdettua valkosuklaata.

Petit Fours

Voimme valmistaa menun laktoosittomana ja gluteenittomana, pienillä muutoksilla. Valitettavasti muita erityisruokavalioita emme voi kuplivana viikonloppuna toteuttaa.

Tervetuloa herkuttelemaan Ravintola Pöllöwaariin!

Viikonlopun samppanjat, joita voit tulla nauttimaan myös ilman ruokaa!

Champagne Moussé L’Esquisse Extra Brut Blanc de Noirs
AC Champagne,Vallée de la Marne, Champagne Moussé Fils,Ranska
Pinot Meunier 70 %, Pinot Noir 30 %
70 % 2020 vuosikertaa ja 30 % 2021 vuosikertaa. Sakkakypsytys pullossa puolentoista vuoden ajan.
Dosage 2,5 g
Avoin ja tuoreen hedelmäinen tuoksu: omenaa, päärynää, persikkaa, vadelmaa, mansikkaa. Raikas maku on kuiva, raikkaan hapokas ja valloittavan mehukas.
Vegaaninen, biodynaaminen, natural
103,00 / 17,60

André Clouet Dream Vintage Blanc de Blancs Brut 2016
AC Champagne, Bouzy/ Montagne de Reims, André Clouet, Ranska
100 % Chardonnay
Tuoksu on avoin ja herkullinen: omenaa, sitrushedelmiä, briossia. Maultaan tämäm samppanja on kuiva, raikkaan hapokas, tuoreen hedelmäinen ja virkistävä.
Pohjautuu vuoden 2016 satoon ja kypsynyt hiivasakkansa kanssa 4,5 vuotta.
Dosage 6-7 g/l.
110,00 / 19,00

Savart Bulle de Rosé Premier Cru Brut
AC Champagne,Ecuil / Montagne de Reims, Champagne Savart, Ranska
65 % Pinot Noir, 30 % Chardonnay, 5 % pinot noir-viiniä
Osa perusviinistä on kypsynyt teräksessä ja osa tammitynnyreissä.
Ihastuttava lohenpunainen herkkä väri. Tuoksussa mausteista tammea, kypsää punaista marjaisuutta, briossia ja punaista omenaa. Maku on melko täyteläinen, kuiva, rapean hapokas, mehukkaan marjaisa ja intensiivinen. Todellinen herkuttelusamppanja!
Organic
Dosage 3,5 g/l.
Moderni, tyylikäs rosee piskuiselta 4 ha kokoiselta tilalta, jonka samppanjat ovat erittäin haluttuja.
115,00 / 20,00

Jacques Selosse "Initial" Blanc de Blancs Grand Cru Brut
AC Champagne, Jacques Selosse, Ranska
Chardonnay
Tehty kolmen eri vuosikerran viineistä, joiden rypäleet on kerätty Avizen, Cramantin ja Ogerin grand cru-luokitelluista kylistä.
Selossen tyyli tehdä samppanjaa kuin suurta Burgundin viiniä ja hän käyttääkin tammitynnyreitä viininkäymisessä teräksen sijaan ja viinit kypsyvät pullossa hiivasakkansa kanssa useita vuosia.
Selossen samppanja itsessään on käsite ja talon samppanjat ovat erittäin rajoitetun saatavuuden tuotteita. Me saamme Pöllöwaariin tätä samppanjaa 12 plo vuodessa. Upean kompleksinen, kypsää Burgundin valkoviiniä muistuttava tuoksu tulvii mausteisuutta, murokeksiä ja hunajakennoa sekä valkoista tryffeliä, lakritsinjuurta ja kamomillateetä. Täyteläinen maku on voimakas, mutta silti ihastuttavan raikas, viiltävän hapokas ja tuoksun tavoin kypsän hedelmäinen.
250,00 / 42,00 - saatavana myös 8 cl annos 28,00


Billecart-Salmon Rendez-vous No.3 Pinot Meunier Extra Brut
AC Champagne, Vallee de La Marne, Billecart-Salmon, Ranska
100 % Pinot Meunier
Rypäleet on kerätty kolmelta historialliselta viinitarhalta; Leuvrigny, Festigny ja Venteuil
No.3 perustuu vuoden 2015 satoon ja 30% on ns. reserve-viinejä vuodelta 2013.
”Rendez-vous cuvée ” lanseerattiin vuonna 2020, ollen kolmas samppanjatalon erikoiscuveista, jotka perustuvat yhteen lajikkeeseen.
Billecart-Salmon kokeilee jatkuvasti uusia menetelmiä ja luo uusia viinejä kehittääkseen viiniensä laatua. Jokainen samppanja on uniikki kokemus, joka kertoo tarinaa niin maaperästä, rypälelajikkeesta kuin huolellisesta viininvalistuksesta.
Viiniä on kypsytetty hiivasakan kanssa 5,5 vuotta, korkinvaihto marraskuussa 2021
Dosage 2 g/ lo
Tuoksussa on kevyttä kukkaisuutta, hedelmäisiä aromeja ja limesitruunaa sekä ruohomaisia aromeja. Siinä on selkäesti pitkän sakkakypsytyksen mukanaan tuomia aromeja.Maku on tiivis ja raikas täynnä keltaisia hedelmiä kuten ananasta ja luumua, jälkimaussa kevyttä pippurisuutta ja kevyen suolaista mineraalisuutta.
Hieno gastronominen samppanja!
170,00 / 29,00

Bistron viini-iltapäivä lauantaina 14.9.2024

Bistrossa maistellaan syyskuussa pinot noir-viinejä yhtiömme sommelierin Ulla Häkkisen johdolla!

Lue lisää

Tommasi WIne Maker-ilallinen Versossa keskiviikkona 23.10.2024

Tommasin wine maker-illallisella nautit upean neljän ruokalajin menun tilan viinien kera. Luvassa on laaja kattaus tilan viinejä, Amaronea unohtamatta!

Lue lisää

Pöllöwaarin Kraftskiva - Rapujuhlat 2024

Kräftskiva - rapujuhlat Pöllöwaarin tapaan Venetsialaisviikonloppuna la 31.8. klo 18.00 alkaen

Lue lisää

Bistron terassi palvelee kesällä 2024

Terassimme avataan kesän ajan päivittäin, mikäli keli vain sallii!

Lue lisää

Piemonte-ilta Borgogno & Figlin seurassa

Aloita syyslomasi herkuttelemalla! Tule viettämään hauska ilta Piemonten vanhimman viinitilan Borgogne & Figlin seurassa ja nauttimaan upea illallinen tilan viinien kera!

Lue lisää

Trillby & Chadwick - cocktailbaarivierailu Pöllöwaarissa 27.9.2024

Pöllöwaarin Vehmas-sali muuntautuu 27.9. salakapakaksi, kun saamme vieraaksemme helsinkiläisen cocktailbaarin Trillby & Chadwickin.

Lue lisää

Lähiolutta ja lähiruokaa Versossa 13.9.2024 klo 18 alkaen

Korpilahtelainen YMIS-panimo saapuu Verso Baari & Keittiöön 13.9. Luvassa on hauskoja tarinoita ja neljän ruokalajin illallinen panimon oluisiin sovitettuna!

Lue lisää

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 1.11.2024

Versossa nautit huikean kattauksen samppanjoita laseittan yhdessä jazzin sulosävelien kanssa.

Lue lisää

Bistron kesäkauden päätöskekkerit la 10.8.

Bistro Kirkkopuiston viralliset kesäkauden päättäjäiset

Lue lisää

Lauantailounasta Bistro Kirkkopuistossa

Lauantaisin lohikeittoa ja vuohenjuustosalaattia saatavilla jo kello 11 alkaen!

Lue lisää

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

Lue lisää

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.

Lue lisää

Yöpuu Yhtiön lisäpalvelut

Personoi tilaisuutesi erilaisin lisäpalveluin!

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää