Kokki Ravintola Pöllöwaariin

Ravintola Pöllöwaarin keittiötiimi hakee nyt joukkoonsa kokkia vahvistamaan keittiön huippuporukkaa ja vastaamaan omalta osaltaan laadukkaan ruokaravintolan monipuolisesta ruokatarjoilusta.  Ensiluokkaiset raaka-aineet ja sesonginmukaiset makupaletit ovat erikoisalaasi ja ainutlaatuinen ruokailukokemus standardisi!

Yöpuu Yhtiön Hotelli Yöpuu on boutique-hotelli Yliopistonkadulla, jossa on 26 uniikkia hotellihuonetta sekä kokous- ja saunatiloja. Saman katon alla toimii myös satapaikkainen, kaupungin ykkösruokaravintola Pöllöwaari, jonka ruokatuote nojaa pohjoismaisiin ja kansainvälisiin makuihin. Ravintolan tarjonta vaihtelee voimakkaasti sesongin mukaan, seuraa aikaansa ja toimii edelläkävijänä Jyväskylässä. Ravintola Pöllöwaari tarjoaa loppuun hiottuja ja mieleenpainuvia ravintolaelämyksiä asiakkaille, niin palvelun, ruoan kuin juomatuotteekin osalta. 

Mikäli olet reipas ja sosiaalinen tiimipeluri, sekä ruoanvalmistaminen hyvistä raaka-aineista alusta pitäen on sinulle tärkeä elementti työssä viihtymisessä, on Pöllöwaari sinun työpaikkasi.  Lisäksi omaat myös kokin koulutuksen ja sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta työskentelystä ravintolakeittiössä Kykenet myös tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme turvallisen työpaikan, innostavan työskentelyilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti kokkina osana taitavaa ja kunnianhimoista keittiötiimiä.   

Työsuhde on kokoaikainen (112,5 h / 3 vkoa) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työ on kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken sekä myös viikonlopputyöt kuuluvat asiaan.Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä alla oleva lomake. Lisätietoja paikasta tarjoaa Yöpuu Yhtiön keittiöpäällikkö Jukka Kyllönen: jukka.kyllonen@yopuuyhtio.fi.

Yhteystiedot

Koulutus

Tutkintonimike, koulutustaso, koulutuksen suorittamispaikka, pääaine tai erikoistumisalue, tutkinnon suorittamispäivä tai arvioitu valmistusmisaika. Muu alaan liittyvä koulutus, mikä?

Työkokemus vastaavanlaisissa työtehtävissä

Työnantajan nimi, työtehtävien kuvaus, työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä ja työkokemuksesi vastaavanlaisissa työtehtävissä yhteensä.

Muu osaaminen

Onko sinulla esimieskokemusta? Mitä muita työtehtävissä hyödylliseksi kokemia taitoja sinulla on?

Liitä ansioluettelo *

Muut tiedot

Kerro meille, milloin olet valmis aloittamaan, nykyisen työpaikkasi irtisanomisaika, palkkatoive ja miksi kiinnostuit Yöpuu Yhtiöstä työnantajana. Kuvaile myös itseäsi ja ammatillista osaamistasi lyhyesti. Voit myös jättää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.