Kokous- ja juhlatarjoilija Hotelli Versoon

Perheomisteinen Yöpuu Yhtiö Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kolmessa eri toimipisteessä: ikonisessa Yöpuu-Pöllöwaarissa, kaupungin parhaimmalla paikalla kävelykadulla Versossa sekä ravintolatoimintaa idyllisessä Bistro Kirkkopuistossa.

Hotelli Verso on vilkas kaupunkihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkaisella osaamisella. 128 huoneen hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – yhdistämme persoonamme paikallisuuteen. Verson alakerrassa niin hotellivieraita, kuin paikallisiakin palvelee Verso Baari & Keittiö, baari & a la carte-ravintola. Toisesta kerroksesta löytyy kokous- ja juhlatila Kerkkä, jossa ammattitaidolla mahdollistamme mieleenpainuvimmat ja onnistuneimmat juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat. Kerkkä on upea, viidestä erikokoisesta tilasta muodostuva kokonaisuus. Äänieristetyillä siirtoseinillä tilat jaetaan tarvittaessa pienempiin osiin, ja kaikki tilat yhdistettäessä Kerkkä soveltuu loistavasti isoihin, jopa yli 250 hengen tilaisuuksiin. Työ tapahtuu Hotelli Versossa.

Kokous- ja juhlatarjoilijalta edellytämme ennen kaikkea korkeatasoista palveluhenkisyyttä – laadukas, lämmin ja iloinen asiakaspalvelu on kaiken toimintamme kulmakivi. Tarjoilija toimii Verson juhlavastaavan oikeana kätenä ja auttaa niin kokous- kuin juhla-asiakkaitakin ja pitää huolen tilaisuuksien vaatimista käytännön järjestelyistä. Työ sisältää kahvitusten ja tilaustarjoilujen ylläpitoa ja huolehtimista. Tarjoilijalla on myös valmiudet työskennellä muissa salin puolen toiminnoissa.

Hyvät organisointitaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja pikaiseen päätöksentekoon tulevat tarpeeseen kokouksia ja juhlia hoidettaessa. On siis tärkeää olla joustava ja pystyä toimimaan nopeissa ja yllättävissä tilanteissa rohkeasti sekä hyvällä asenteella. Arvostamme kokemusta erilaisten kokous- ja juhlatilaisuuksien hoitamisesta, sekä anniskelusta. Kokoustekniikan vahva osaaminen on eduksi.

Matkailu- ja ravintola-alan tuntemus ja työkokemus ovat eduksi, työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisen mukaan. Suomen ja englannin kielen taito on vaatimus. Työ on osa- tai kokoaikainen. Työn aloitus sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja meillä työskentelystä:
Yöpuu Yhtiössä työskentely takaa turvallisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa toimintaympäristössä. Työskentelyilmapiiri on meillä innostavaa ja kehittävää. Toimintamme kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelemme hymyillen, olemme aidosti läsnä ja luomme asiakkaalle oppimisen ja arvostuksen kokemuksia. Täytämme aina asiakkaidemme odotuksen. Meillä työskentelevät ovat ylpeitä omasta osaamisestaan ja tarjoamistamme tuotteista. Tuotamme palvelua niin, että asiakkaalle rakentuu luottamus laadukkaaseen kokonaisuuteen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyviä etuja, kuten työsuhdepyörän, e-passin, huokeat henkilökuntahinnat hotelleihimme ja ravintoloihimme sekä lukuisien yhteistyökumppaneidemme ostosedut.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostitse ravintolapäällikköömme Tytti Veidiin: tytti.veid@yopuuyhtio.fi. 

HAE PAIKKAA TÄYTTÄMÄLLÄ ALTA LÖYTYVÄ LOMAKE.

Yhteystiedot

Koulutus

Tutkintonimike, koulutustaso, koulutuksen suorittamispaikka, pääaine tai erikoistumisalue, tutkinnon suorittamispäivä tai arvioitu valmistusmisaika. Muu alaan liittyvä koulutus, mikä?

Työkokemus vastaavanlaisissa työtehtävissä

Työnantajan nimi, työtehtävien kuvaus, työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä ja työkokemuksesi vastaavanlaisissa työtehtävissä yhteensä.

Muu osaaminen

Onko sinulla esimieskokemusta? Mitä muita työtehtävissä hyödylliseksi kokemia taitoja sinulla on?

Liitä ansioluettelo *

Muut tiedot

Kerro meille, milloin olet valmis aloittamaan, nykyisen työpaikkasi irtisanomisaika, palkkatoive ja miksi kiinnostuit Yöpuu Yhtiöstä työnantajana. Kuvaile myös itseäsi ja ammatillista osaamistasi lyhyesti. Voit myös jättää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.