Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Kokousvastaava Hotelli Versoon

Perheomisteinen Yöpuu Yhtiö Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kolmessa eri toimipisteessä: ikonisessa Yöpuu-Pöllöwaarissa, kaupungin parhaimmalla paikalla kävelykadulla Versossa sekä ravintolatoimintaa idyllisessä Bistro Kirkkopuistossa.

Hotelli Verso on vilkas kaupunkihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkaisella osaamisella. 128 huoneen hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – yhdistämme persoonamme paikallisuuteen. Verson alakerrassa palvelee Verso Baari & Keittiö, baari & a la carte-ravintola. Toisesta kerroksesta löytyy kokous- ja juhlatila Kerkkä, jossa mahdollistamme mieleenpainuvimmat ja onnistuneimmat juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat. Kerkkä on upea, viidestä erikokoisesta tilasta muodostuva kokonaisuus. Äänieristetyillä siirtoseinillä tilat jaetaan tarvittaessa pienempiin osiin, ja kaikki tilat yhdistettäessä Kerkkä soveltuu loistavasti isoihin, jopa yli 250 hengen tilaisuuksiin. Työ tapahtuu Hotelli Versossa.

Kokousvastaavalta edellytämme ennen kaikkea korkeatasoista palveluhenkisyyttä – laadukas, lämmin ja iloinen asiakaspalvelu on kaiken toimintamme kulmakivi. Kokousvastaava toimii käsi kädessä Verson juhlavastaavan Sannan ja ravintolapäällikön Tytin kanssa. Vastaava hoitaa niin kokous- kuin juhla-asiakkaitakin ja pitää huolen tilaisuuksien vaatimista käytännön järjestelyistä. Työ sisältää kahvitusten ja tilaustarjoilujen ylläpitoa sekä huolehtimista, ja illallistilaisuuksien hoitamista. Vastaavalla on myös valmiuksia työskennellä muissa salin puolen toiminnoissa. Kokoustekniikan vahva osaaminen ja hallinnointi on tärkeää.

Hyvät organisointitaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja pikaiseen päätöksentekoon tulevat tarpeeseen kokouksia hoidettaessa. On siis tärkeää olla joustava ja pystyä toimimaan nopeissa ja yllättävissäkin tilanteissa rohkeasti sekä hyvällä asenteella. Arvostamme kokemusta erilaisten kokous- ja juhlatilaisuuksien hoitamisesta, sekä anniskelusta.

Matkailu- ja ravintola-alan tuntemus ja työkokemus ovat eduksi, työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisen mukaan. Suomen ja englannin kielen taito on vaatimus. Työ on osa- tai kokoaikainen. Työn aloitus sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja meillä työskentelystä:
Yöpuu Yhtiössä työskentely takaa turvallisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa toimintaympäristössä. Työskentelyilmapiiri on meillä innostavaa ja kehittävää. Toimintamme kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelemme hymyillen, olemme aidosti läsnä ja luomme asiakkaalle oppimisen ja arvostuksen kokemuksia. Täytämme aina asiakkaidemme odotuksen. Meillä työskentelevät ovat ylpeitä omasta osaamisestaan ja tarjoamistamme tuotteista. Tuotamme palvelua niin, että asiakkaalle rakentuu luottamus laadukkaaseen kokonaisuuteen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyviä etuja, kuten työsuhdepyörän, e-passin, huokeat henkilökuntahinnat hotelleihimme ja ravintoloihimme sekä lukuisien yhteistyökumppaneidemme ostosedut.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostitse liiketoimintajohtajaamme Aino Pärnäseen: aino.parnanen@yopuuyhtio.fi. HAKUAIKA PÄÄTTYY 26.9.2023.

HAE PAIKKAA TÄYTTÄMÄLLÄ ALTA LÖYTYVÄ LOMAKE.

Yhteystiedot

Koulutus

Tutkintonimike, koulutustaso, koulutuksen suorittamispaikka, pääaine tai erikoistumisalue, tutkinnon suorittamispäivä tai arvioitu valmistusmisaika. Muu alaan liittyvä koulutus, mikä?

Työkokemus vastaavanlaisissa työtehtävissä

Työnantajan nimi, työtehtävien kuvaus, työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä ja työkokemuksesi vastaavanlaisissa työtehtävissä yhteensä.

Muu osaaminen

Onko sinulla esimieskokemusta? Mitä muita työtehtävissä hyödylliseksi kokemia taitoja sinulla on?

Liitä ansioluettelo *

Muut tiedot

Kerro meille, milloin olet valmis aloittamaan, nykyisen työpaikkasi irtisanomisaika, palkkatoive ja miksi kiinnostuit Yöpuu Yhtiöstä työnantajana. Kuvaile myös itseäsi ja ammatillista osaamistasi lyhyesti. Voit myös jättää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.