Kokousvastaava Hotelli Versoon

Perheomisteinen Yöpuu Yhtiö Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kolmessa eri toimipisteessä: ikonisessa Yöpuu-Pöllöwaarissa, kaupungin parhaimmalla paikalla kävelykadulla Versossa sekä ravintolatoimintaa idyllisessä Bistro Kirkkopuistossa.

Hotelli Verso on vilkas kaupunkihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkaisella osaamisella. 128 huoneen hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – yhdistämme persoonamme paikallisuuteen. Verson alakerrassa niin hotellivieraita, kuin paikallisiakin palvelee Verso Baari & Keittiö, baari & a la carte-ravintola. Toisesta kerroksesta löytyy kokous- ja juhlatila Kerkkä, jossa ammattitaidolla mahdollistamme mieleenpainuvimmat ja onnistuneimmat juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat. Kerkkä on upea, viidestä erikokoisesta tilasta muodostuva kokonaisuus. Äänieristetyillä siirtoseinillä tilat jaetaan tarvittaessa pienempiin osiin, ja kaikki tilat yhdistettäessä Kerkkä soveltuu loistavasti isoihin, jopa yli 250 hengen tilaisuuksiin. Työ tapahtuu Hotelli Versossa. 

Kokousvastaavalta edellytämme ennen kaikkea korkeatasoista palveluhenkisyyttä - laadukas ja lämmin asiakaspalvelu on kaiken toimintamme kulmakivi. Verson kokousvastaava auttaa kokousasiakkaita ja pitää huolen tilaisuuksien vaatimista käytännön järjestelyistä. Työ sisältää kokousvarausten seurannan ja hoitamisen lisäksi kahvitusten ja tilaustarjoilujen koordinointia, ylläpitoa sekä tarjoilua. Myynti- ja laskutustehtävät, asiakasviestintä ennen ja jälkeen tapahtuman sekä erilaiset asiakaspalvelutehtävät kuuluvat olennaisena osana kokousvastaavaan päivittäisiin työtehtäviin. 

Hyvät organisointitaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja pikaiseen päätöksentekoon tulevat tarpeeseen kokouksia hoidettaessa. Kokousvastaavana on tärkeää olla joustava ja pystyä toimimaan nopeissa ja yllättävissä tilanteissa. Kokoustekniikan sujuva tuntemus on edellytys työssä. Matkailu- ja ravintola-alan tuntemus ja työkokemus ovat eduksi, työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisen mukaan. Suomen- ja englanninkielen taito on vaatimus. Työsuhde on vakituinen 112,5/3vko ja alkaa sopimuksen mukaisesti. 

Yöpuu Yhtiössä työskentely takaa turvallisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa toimintaympäristössä. Työskentelyilmapiiri on meillä innostavaa ja kehittävää. Toimintamme kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, ruoka ja juoma. Palvelemme hymyillen, olemme aidosti läsnä ja luomme asiakkaalle oppimisen ja arvostuksen kokemuksia. Täytämme aina asiakkaidemme odotuksen. Meillä työskentelevät ovat ylpeitä omasta osaamisestaan ja tarjoamistamme tuotteista. Tuotamme palvelua niin, että asiakkaalle rakentuu luottamus laadukkaaseen kokonaisuuteen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyviä etuja, kuten työsuhdepyörän, e-passin, huokeat henkilökuntahinnat hotelleihimme ja ravintoloihimme sekä lukuisien yhteistyökumppaneidemme ostosedut. 

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteys yrittäjäämme: katriina.pilppula@yopuuyhtio.fi

Yhteystiedot

Koulutus

Tutkintonimike, koulutustaso, koulutuksen suorittamispaikka, pääaine tai erikoistumisalue, tutkinnon suorittamispäivä tai arvioitu valmistusmisaika. Muu alaan liittyvä koulutus, mikä?

Työkokemus vastaavanlaisissa työtehtävissä

Työnantajan nimi, työtehtävien kuvaus, työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä ja työkokemuksesi vastaavanlaisissa työtehtävissä yhteensä.

Muu osaaminen

Onko sinulla esimieskokemusta? Mitä muita työtehtävissä hyödylliseksi kokemia taitoja sinulla on?

Liitä ansioluettelo

Muut tiedot

Kerro meille, milloin olet valmis aloittamaan, nykyisen työpaikkasi irtisanomisaika, palkkatoive ja miksi kiinnostuit Yöpuu Yhtiöstä työnantajana. Kuvaile myös itseäsi ja ammatillista osaamistasi lyhyesti. Voit myös jättää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.