Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Häät Jyväskylän keskustassa

Muunneltavat juhlatilat jopa 300 hengen hääjuhlalle!

Jyväskylän keskustasta löytyy upeat puitteet ainutlaatuiseen hääjuhlaan. Muuntautuvat tilat ja yksilöllinen palvelumme varmistavat onnistuneet kaupunkihäät. Hotelli Verson juhlatilat tarjoaa juhlatilat jopa 300 henkilölle, ja ravintola Pöllöwaarin tiloista löytyy juhlatilat intiimimpiin häätilaisuuksiin. Tyylikkäät hotellimme luovat täydellisen urbaanin ympäristön ikimuistoiselle päivälle.

Meiltä saatte kaiken hääjuhlaanne:

Upeat tilat jopa 300 vieraalle
Herkullinen häämenu ja juomatarjoilut
Ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa suunnittelussa ja toteutuksessa
Majoitus hääparille ja vieraille
Laaja valikoima lisäpalveluita, kuten valokuvaus sekä musiikki ja muu ohjelma

Juhlatilat jopa 300 henkilölle

Ammattitaitoinen henkilökunta

Majoitus hääparille & vieraille

Häät Hotelli Versossa

Hotelli Verson Kerkkä-juhlatila tarjoaa upeat ja ainutlaatuiset puitteet unelmienne hääjuhlaan. Tila muuntautuu niin pienemmille kuin isommillekin juhlaseurueille ja sen tyylikäs sisustus luo upean tunnelman urbaaniin hääjuhlaan.

Tutustu tilaan

Häät Hotelli Yöpuussa & Ravintola Pöllöwaarissa

Ravintola Pöllöwaarin tyylikäs 20-lukua henkivä Vehmas-sali toimii erinomaisena tilana noin 20-40 hengen hääjuhliin. Pöllöwaari-salin sävyt taas ovat kauniin harmoniset ja luovat tilaan arvokkaan sekä rauhallisen tunnelman.

Tutustu Vehmas-saliin

Tutustu Pöllöwaari-saliin

Häät Bistro Kirkkopuistossa

Valoisa Bistro Kirkkopuisto vehreässä ympäristössä tarjoaa myös upeat puitteet hääjuhlaan.

Tutustu Bistro Kirkkopuistoon

Tutustu saunatiloihin

Kaikki häihin saman katon alta

Meiltä saatte kaiken tarvittavan unelmienne hääjuhlaan, aina suunnittelusta vieraiden majoittumiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä luomaan ikimuistoisen päivän, joka on täynnä iloa ja rakkautta.

Apua häiden suunnitteluun

Tarjoamme käyttöönne koko tiimimme monipuolisen ammattitaidon aina suunnittelusta toteutukseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä luomaan ikimuistoisen päivän, joka on täynnä iloa ja rakkautta.

Tarkoin suunniteltu häämenu

Keittiömestarimme loihtii teille tarkoin suunnitellun häämenun täydentämään juhlan tunnelmaa, joka tarjoaa vieraille herkullisia makuelämyksiä ja jäävät varmasti mieleen.

Katso esimerkkimenu

Ohjelmapalvelut

Häiden ohjelma luo ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen hääjuhlaanne. Juontajat, esiintyjät ja ohjelmanumerot – kaikki järjestyy kauttamme helposti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Jätä meille vähintään yhteystietosi ja myyntitiimimme ottaa teihin pian yhteyttä.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ
UNELMIENNE HÄÄT!

Soita 014 333 911
Lähetä postia myynti@yopuuyhtio.fi

myynti2023