Tutustu palveluihimme

 

Tiimimme
palvelee

Tarjoamme käyttöönne koko tiimimme monipuolisen ammattitaidon mahdollistaaksemme mieleenjäävimmät ja onnistuneimmat juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat.

Suunnittelu ja ideointi

Olemme olleet järjestämässä monenlaisia yritystapahtumia, tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoammekin koko pitkän kokemuksemme ja laajan osaamisemme tueksesi jo suunnitteluvaiheeseen! Yhdessä ideoiden luomme taatusti onnistuneet ja vaikuttavat tapahtumat.

Sopimusasiakkuus

Yrityssopimusasiakkaillemme tarjoamme luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, asioinnin helppoutta ja joustavuutta sekä luonnollisesti myös tuntuvia etuja. Neljän toimipisteemme majoitus- ja ravintola- sekä kokous- ja tilapalvelut mahdollistavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

Lisäpalvelut

Paikallisena toimijana meillä on laajat yhteistyökumppaniverkostot. Niinpä kokouksiisi ja tilaisuuksiisi saat kauttamme kätevästi kattavat lisäpalvelut kuten ammattitaitoiset painoaineistot (esim. roll upit, esitteet, opasteet) sekä tapahtumatuotanto- ja ohjelmapalvelut kuten juontajat, esiintyjät ja ohjelmanumerot.

Ota yhteyttä

Jätä meille vähintään yhteystietosi ja myyntitiimimme ottaa teihin pian yhteyttä.

Palveluksessanne!

Laadukkaimman palvelun takaamiseksi yritysasakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme. 

Soita 014 333 911
Lähetä postia myynti@yopuuyhtio.fi
Tai etunimi.sukunimi@yopuuyhtio.fi

Henna Kontio
Myyntineuvottelija
+358 (0)44 427 0252

Saara

Saara Raivio
Myyntikoordinaattori
+358 (0)44 427 0001

Aino

Aino Pärnänen
Myyntipäällikkö
+358 (0)44 427 0253