Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tutustu palveluihimme

 

Tiimimme
palvelee

Tarjoamme käyttöönne koko tiimimme monipuolisen ammattitaidon mahdollistaaksemme mieleenjäävimmät ja onnistuneimmat juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat.

Suunnittelu ja ideointi

Olemme olleet järjestämässä monenlaisia yritystapahtumia, tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoammekin koko pitkän kokemuksemme ja laajan osaamisemme tueksesi jo suunnitteluvaiheeseen! Yhdessä ideoiden luomme taatusti onnistuneet ja vaikuttavat tapahtumat.

Sopimusasiakkuus

Yrityssopimusasiakkaillemme tarjoamme luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, asioinnin helppoutta ja joustavuutta sekä luonnollisesti myös tuntuvia etuja. Neljän toimipisteemme majoitus- ja ravintola- sekä kokous- ja tilapalvelut mahdollistavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

Lisäpalvelut

Paikallisena toimijana meillä on laajat yhteistyökumppaniverkostot. Niinpä kokouksiisi ja tilaisuuksiisi saat kauttamme kätevästi kattavat lisäpalvelut kuten ammattitaitoiset painoaineistot (esim. roll upit, esitteet, opasteet) sekä tapahtumatuotanto- ja ohjelmapalvelut kuten juontajat, esiintyjät ja ohjelmanumerot.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä meille vähintään yhteystietosi ja myyntitiimimme ottaa teihin pian yhteyttä.

Palveluksessanne!

Laadukkaimman palvelun takaamiseksi yritysasakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme. 

Soita 014 333 911
Lähetä postia myynti@yopuuyhtio.fi
Tai etunimi.sukunimi@yopuuyhtio.fi

Aino Pärnänen

Liiketoimintajohtaja
+358 (0)44 427 0253

Saara Raivio

Myyntipäällikkö
+358 (0)44 427 0001