Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Verso Bar & Kitchen  |  Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä |  +358 (0)14 333 999  |  info@hotelliverso.fi

Verso urban bar & kitchen

URBAANI OLOHUONE KESKUSTAN SYKKEESSÄ

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. Oma cocktaillistamme elää sesongin mukaan, vaihtuen muutaman kuukauden välein.

www.versobaari.fi


 

Miten Verson baari ja keittiö eroaa muista?

Verson baari ja keittiö

ARTESAANIHENKI

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä. Panostamme raaka-aineiden puhtauteen ja ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin.

Verson baari ja keittiön miljöö

Ainutlaatuinen miljöö

Verson modernin tyylikäs interiööri tekee rentoutumisen helpoksi. Kodikas ja viihtyisä tunnelma on meille sydämen asia, sillä se kruunaa sekä juhlahetkien makunautinnot että arjen pienet hemmotteluhetket.

Verson baari ja keittiön barista

Paras palvelu

Meille jokainen asiakas on kunniavieras. Välittömät ihmiskohtaamiset ja erinomainen palvelu ovat toimintamme ytimessä. Meitä motivoi asiakkaidemme kokemus siitä, että he ovat aina lämpimästi tervetulleita.

 Varattavat tilat

Urbaanin olohuoneen yläpuolella sijaitsevasta hotellista löydät nämä varattavissa olevat tilat niin pieneen yksityiseen tilaisuuteen tai liiketapaamiseen kuin suureen juhlaan tai konferenssiin. 

VERSON KOKOUSTILA 1
VERSON KOKOUSTILA 4
Tilausravintola Silmu 100 hlöä
VERSON KOKOUSTILA 2
VERSON KOKOUSTILA 3
VERSON KOKOUSTILA 5

YKSILÖLLISINTÄ PALVELUA, JUURI SINUN TARPEISIISI

Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö