Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Vuoden 2023 pikkujoulut
Jyväskylässä varataan nyt!

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Kerkkä-juhlatiloissa!

 Kaupungin sykkeessä, perheomisteisen hotelli Verson upeissa juhlatiloissa viihtyy suurempikin porukka, sillä tilaa on jopa 200 hengelle. Tilat muuntuvat loppuillasta myös näppärästi tanssilattiaksi ja korotetulle lavalle mahtuu niin bilebändit, kuin muutkin esiintyjät!

Ota yhteyttä ja varaa omasi nyt!

Ota yhteyttä

Pikkujoulumenu

Onnistuneet juhlat kruunaa varmasti maistuva ruoka ja siihen sopivat juomat. Keittiömme suomalaisiin makuihin pohjautuvat menut eivät jätä ketään kylmäksi!

Buffetmenu-ehdotelma

Tutustu menuun

Illallismenu-ehdotelma

Tutustu menuun

Ohjelmavalikoima

Sopisiko pirskeisiinne taikurin esitys, ammattilaisen tekemä tietovisa tai menevä livebändi? Tarvittaessa järjestämme teille juuri toiveidenne mukaisen ohjelmanumeron! Olette myös tervetulleita tuomaan tilaisuutenne omaa ohjelmaa.

Taikuri (esim. Tapio Salomaa)
Duo/bändi (Duo Ebba & Doris)
Bilebändi Kruuvaus
Oma DJ Kerkän tiloihin (tai karaokelaitteet niin halutessanne)
Stand Up-koomikko (esim. Mikko Vaismaa)
Tv:stä tuttu tietovisailija Magnus Mali (Jahti-ohjelman Terävä)

Pyydämme mielellämme puolestanne tarjouksen yhteistyökumppaneiltamme.Tiloissa on rauhallinen, tilaisuuteen sopiva taustamusiikki ja erityylisiä soittolistoja on myös tarjolla.

Tilat toiveidesi mukaan

Yöpuu Yhtiöiden muunneltavat tilat ja yksilöllinen palvelu tarjoavat upeat puitteet kaikkiin tapahtumiisi.

1. Ota yhteyttä

Kerro myyntitiimillemme lyhyesti tarpeistasi, esimerkiksi tilaisuutesi ajankohta, henkilömäärä ja alustava toiveesi tarjoilusta.

2. Palvelemme sinua

Otamme sinuun puhelimitse yhteyttä arkipäivisin vuorokauden kuluessa.

3. Toteutetaan yhdessä

Rakennetaan tilaisuutesi toteutus tarpeesi mukaan, joko valmiiden palvelukokonaisuuksiemme pohjalta tai juuri teille sopivaksi viimeistellen.

Yksilöllisintä palvelua, juuri sinun tarpeisiisi


Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö