Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Pikkujoulut Jyväskylässä
vuodelle 2024
varattavissa nyt!

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Jyväskylässä, Hotelli Verson Kerkkä-juhlatiloissa!

 Jyväskylän kaupungin sykkeessä, perheomisteisen hotelli Verson upeissa juhlatiloissa viihtyy suurempikin pikkujouluporukka, sillä tilaa on jopa 200 hengelle. Tilat muuntautuvat loppuillasta myös näppärästi tanssilattiaksi ja korotetulle lavalle mahtuu niin bilebändit, kuin muutkin esiintyjät!

Ota yhteyttä ja varaa omat pikkujoulut nyt!

Ota yhteyttä myyntiimme

Pikkujoulun tarjoilupaketti
alk. 59 €/hlö

Onnistuneet juhlat koostuvat yksityisestä juhlatilasta ja takuuvarmasti maistuvasta ruoasta ja siihen sopivista juomista. Keittiömme suomalaisiin makuihin pohjautuvat tarjoilut eivät jätä ketään kylmäksi! Niille, jotka jaksavat juhlia aamuyön pikkutunneille saakka jatkopaikat ovat kävelymatkan etäisyydellä. Ruukaiset taksijonot vältät varaamalla edulliset  pikkujoulumajoitukset Hotelli Versoon.

 

Ohjelmavalikoima

Sopisiko pirskeisiinne taikurin esitys, ammattilaisen tekemä tietovisa tai menevä livebändi? Tarvittaessa järjestämme teille juuri toiveidenne mukaisen ohjelmanumeron! Olette myös tervetulleita tuomaan tilaisuutenne omaa ohjelmaa.

Taikuri (esim. Tapio Salomaa)
Duo/bändi (Duo Ebba & Doris)
Bilebändi Kruuvaus
Oma DJ Kerkän tiloihin (tai karaokelaitteet niin halutessanne)
Tv:stä tuttu tietovisailija Magnus Mali (Jahti-ohjelman Terävä)

Pyydämme mielellämme puolestanne tarjouksen yhteistyökumppaneiltamme.Tiloissa on rauhallinen, tilaisuuteen sopiva taustamusiikki ja erityylisiä soittolistoja on myös tarjolla.

Tilat toiveidesi mukaan

Yöpuu Yhtiöiden muunneltavat tilat ja yksilöllinen palvelu tarjoavat upeat puitteet kaikkiin tapahtumiisi.

1. Ota yhteyttä

Kerro myyntitiimillemme lyhyesti tarpeistasi, esimerkiksi tilaisuutesi ajankohta, henkilömäärä ja alustava toiveesi tarjoilusta.

2. Palvelemme sinua

Otamme sinuun puhelimitse yhteyttä arkipäivisin vuorokauden kuluessa.

3. Toteutetaan yhdessä

Rakennetaan tilaisuutesi toteutus tarpeesi mukaan, joko valmiiden palvelukokonaisuuksiemme pohjalta tai juuri teille sopivaksi viimeistellen.

Yksilöllisintä palvelua, juuri sinun tarpeisiisi


Henkilökohtainen, huomioiva ja joustava – juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöity palvelu kruunaa mieleenpainuvimmat juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet. Laadukkaan palvelun takaamiseksi yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme sekä kullekin henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilö. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö